Duurzaamheid

Knauf Insulation - Toewijding voor een duurzamere toekomst

De bouwindustrie van vandaag kent een even uitdagende als vanzelfsprekende opgave: duurzaam bouwen. Bij Knauf Insulation werken we samen met onze werknemers, klanten en de overheid om ervoor te zorgen dat de energie-efficiënte industrie voldoet aan de ambitieuze doelstellingen om CO2 uitstoot van gebouwen te verlagen. Daarnaast stelt Knauf Insulation samen met haar partners alles in het werk om de bestaande verschillen tussen de ontworpen energieprestaties van gebouwen en hun prestaties in de praktijk te overbruggen. 

 

Onze toewijding voor een duurzamere toekomst...

  • ...door innovatie
  • ...door onze productenreeks
  • ...door productie

 

...door innovatie

Knauf Insulation is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe methoden en technologieën omduurzame oplossingen te creëren voor energie efficiënte gebouwen. Een van onze vooruitstrevende, duurzame innovaties is de introductie van dé generatie minerale wol met ECOSE Technology.

 

...door onze productenreeks

Onze belangrijkste bijdrage aan duurzame ontwikkeling is middels onze producten. Onze glaswol producten besparen bijvoorbeeld over hun gehele levensduur meer dan 500x de energie die nodig is om de producten te produceren. 

          

 

       

                                                  

...door productie

Wij zijn toegewijd aan een verantwoord en duurzaam productieproces met een politiek van voortdurende verbetering, wat onder meer heeft geresulteerd in:

 

  
Download het Knauf Insulation Milieurapport