Isolatie van verloren zolderruimtes

Supafil loftMeerdere woningen in België zijn voorzien van niet geïsoleerde verloren zolderruimtes. Dit veroorzaakt grote energieverliezen die zich via de dakconstructie een weg vinden naar de buitenomgeving. Het blazen van Supafil Loft op de vloeren van deze verloren zolder ruimtes biedt een ongelooflijk isolerend karakter aan, aan dergelijke woningen, dit gezien de thermische waarde kan verhoogd worden in functie van de geblazen dikte. Supafil Loft wordt op een eenvoudige wijze geblazen op houten vloeren, gipskarton vloeren of betonnen vloeren.

Supafil Loft is het uitgelezen isolatie product omwille van zijn lage lambda waarde van 0.045 W/mK bij een lage densiteit van 12 kg/m³. Ook de hoge brandklasse A1 (isolatie op houten vloeren) en zijn waterafstotend karakter zijn doorslaggevend om deze woningen te isoleren. Door het blazen van Supafil Loft op de vloeren van verloren zolder ruimtes wordt een perfecte isolatiewaarde gegarandeerd gezien Supafil Loft een volledig afsluitend tapijt vormt op deze vloeren.

Het blazen van deze isolatie is heel eenvoudig en kan binnen een korte termijn uitgevoerd worden. Supafil Loft biedt geen ongemaksproblemen aan gezien het isolatie materiaal niet door de woning naar de zolder moet geschouwd worden.