Ons netwerk (Supafil Erkend Installateur)

Supafil Erkend Installateurs

Ons inblaasproduct Supafil wordt uitsluitend door een professioneel en kwalitatief netwerk van Supafil Erkende Installateurs ingeblazen, dat geselecteerd wordt op basis van strenge kwaliteitsnormen gesteld door Knauf Insulation. Elk bedrijf beschikt over een ATG certificaat dat alleen bekomen wordt mits het volgen van opleidingen bij BCCA en Knauf Insulation. Pas na een interne audit op kantoor en het met succes afleveren van een eerste werf prestatie, kunnen deze bedrijven aan de slag.

Deze bedrijven worden ook constant door BCCA en Knauf Insulation op regelmatige tijdstippen gemonitord en gecontroleerd. Een verplichte aflevering van een maandelijks prestatie rapport garandeerd de continuïteit van de inblaasactiviteiten van deze kwaliteitgedreven installateurs.

Click hier om een erkende installateur in uw provincie te vinden

Supafil Training Center

De praktische opleidingen van de uitvoerders wordt verzorgt door het officieel Supafil Training Center in onze fabriek te Vise. Tijdens deze opleidingen worden onze installateurs op de hoogte gebracht van de verschillende kwaliteit criteria, veiligheidsnormen en klantgerichtheid technieken, waaraan hun prestaties moeten voldoen. Tijdens deze opleiding krijgen onze installateurs tevens de mogelijkheid om de inblaasmachine in te stellen en een demo-spouwmuur volledig na te isoleren om op deze wijze de correcte densiteit van 30 kg/m┬│ te kunnen garanderen. Na het slagen van een examen wordt aan elke individuele uitvoerder een uniek Supafil Erkend Installateur licentie afgeleverd die zij ter alle tijde moeten kunnen tonen.